WERKWIJZE

Colin Cramm Illustratie & Animatie is een eenmansbedrijf dat illustraties en animaties levert voor al uw projecten.

DIENSTEN

Colin Cramm Illustratie & Animatie levert o.a. de volgende diensten:

- Illustraties voor reclame en advertenties
- Animatiefilms voor bedrijven
- Illustraties voor een artikel in een tijdschrift of vakblad
- Cartoon logo of mascotte voor uw bedrijf
- Illustraties en animaties voor uw website
- Game concept art, graphics en animaties

Al mijn illustraties en animaties worden digitaal getekend, zodat het snel en efficiënt aangeleverd kan worden in elk gewenst formaat.

Neem gerust contact met me op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

ALGEMENE VOORWAARDEN

De Algemene Voorwaarden kunt u hieronder downloaden:

PDF (113 KB)
DOC (85 KB)

PROJECTFASES

Voor een optimaal projectresultaat werk ik doorgaans volgens onderstaande stappenplan. Met deze gestructureerde werkwijze kan uw illustratie of animatiefilm zo snel en efficiënt mogelijk opgeleverd worden.

icon-offerte

1. OFFERTE

Wanneer u contact met mij opneemt voor uw project, stuur ik u een vrijblijvende offerte met daarin een schatting van de benodigde tijd en de totale kosten. Omdat ik werk met een vaste "all-in" projectprijs, weet u direct waar u aan toe bent en komt u niet voor verrassingen te staan.

icon-kennismaking

2. KENNISMAKING

Als u akkoord gaat met de offerte en leveringsvoorwaarden, maken we een afspraak voor een kennismaking en briefing. Tijdens dit gesprek kunt u uw project toelichten en bespreken we uw wensen en verwachtingen.

icon-ontwerp

3. ONTWERP

Op basis van onze afspraken ontwerp ik een conceptschets (in het geval van een animatieproject is dit een script, scenario en/of storyboard) en leg deze ter goedkeuring aan u voor. U kunt dan uw feedback geven en verzoeken om aanpassingen, tot u tevreden bent met het ontwerp. Bij goedkeuring gaat de volgende fase van start.

icon-uitwerking

4. UITWERKING

De conceptschets of het storyboard wordt uitgewerkt tot een definitieve illustratie of animatiefilm. Ook in deze fase kunt u verzoeken om aanpassingen waar nodig.
Pas als u 100% tevreden bent, wordt het eindproduct opgeleverd.

icon-oplevering

5. OPLEVERING

De definitieve illustratie of animatiefilm wordt digitaal naar u verzonden zodat u deze direct kunt gebruiken op uw website, social media of andere kanalen.