Over Mij |

Wie ben ik en wat doe ik?

Over mij

Tijdens mijn stage bij animatiestudio Spunky Productions heb ik mogen ervaren hoe het is om je eigen animatiefilm te maken en deze gepubliceerd te zien worden. Tekenen vond ik van jongs af aan al leuk om te doen, maar mijn passie voor animaties maken is daar pas echt ontstaan. Het idee dat je met animatie vrijwel onbeperkte middelen hebt om iets uit te beelden maakte dat ik hier meer mee wilde doen. Daarom ben ik in 2009 begonnen als zelfstandig freelance animator en illustrator.
In de loop der jaren heb ik veel ervaring opgedaan met digitale teken- en animatietechnieken, die ik vandaag de dag nog steeds toepas in mijn werk.

Mijn werk

Elk project zie ik als een creatieve uitdaging. Het begint met het in kaart brengen van uw boodschap en wensen, om deze daarna te vertalen naar een heldere infographic of pakkende animatiefilm. Alle illustraties en animaties zijn op maat gemaakt en kunnen in verschillende stijlen worden getekend; qua vormgeving is dus heel veel mogelijk.
Dankzij uitvoerige samenwerking met vakcollega's en ervaren professionals binnen mijn netwerk kunnen animatieprojecten volledig worden verzorgd, van storyboard tot eindmontage met professionele voice-over en audio.

Neem gerust contact met me op om de mogelijkheden te bespreken.